torsdag 31 januari 2013

onsdag 30 januari 2013

tisdag 29 januari 2013

Gudars vad det kurrar i kistan

Dag 1 på flytande kost. Sk vlcd kost. Jag hungrar ihjäl. Drömmer om bullar och saft och chips och tame17 allt som går att tugga.

Är detta vad som bjuds fram till kl 15?

Har ju redan svept i mig nästan hela dagsransonen.

Tjena tjockis du är inte speciellt smart

Eftersom jag ätit som en gris sedan jag vägde mig hos läkaren den 9.e januari...måste jag börja på flytande kost tidigare än vad som planerats. Tror banne mig jag lagt på mig 10 kg sen dess. Känns så i alla fall. Bara mumsat och mumsat som en besatt. Planen var att gå ner 6 kg mellan den 5-19 februari men det känns lite tajt eftersom jag gått upp i vikt. Det skulle i så fall innebära att jag skulle behöva gå ner betydligt mycket mer på den korta tiden och det går bara inte hur mycket man än vill. Smarthjärna som jag är så får jag mitt straff redan nu genom att få börja på flytande kost en vecka tidigare. Blev jag något lyckligare av att äta upp mig då? svar Nej inte i efterhand, bara för stunden. Fan så kass man är.

Nu har jag intagit ett ljuvligt mellanmål. Modifast vanilj. Åhh så gott - NOT

Puss på er

måndag 28 januari 2013

Ligger och tänker på mat

Undrar varför min hjärna bara tänker på mat??? Gör mig lite gröt. Bättre än en smörgås tror jag men äckligare. Yeak

Profilbild 2013-01-28



Snygg man är då- not

Kort tagit idag 28 feb. 2013. Innan op

Det börjar närma sig operation

Efter flera års velande och funderande är det nu bestämt att jag ska göra en gatric bypass operation. Känns bra nu när jag bestämt mig. Den 19 februari är operationen planerad och nu är det bara att ta tag i att gå ner lite i vikt innan. Den 5:e börjar jag 2 veckor flyt men funderar på att tjuvstarta redan i morgon den 28:e eftersom jag ätits ruskigt mycket dålig mat och annat sedan i julas. Usch och fy säger jag bara. Men det är ju därför jag gör en operation också. Att jag ska få ett verktyg att hålla intagen i chack. Wish me luck!