onsdag 29 maj 2013

Första bakslaget hittills

PLUS 9 hekto på en vecka :(. Men what the hell... Jag mår ju hur bra som helst och det är tur man väger sig en gång per vecka. Då kan man ju fundera på vad man gjort för fel eller vad orsaken kan vara och rätta till det pronto.

Jag har slarvat med mat och dryck och börjat träna. En kombo antar jag. Blir styrketräning efter jobbet och mer proteiner än kolhydrater. Är väldans duktig på att trycka i mig knäckemackor. Får byta ut dem mot lättkvarg med funlight istället.

Tjing

Kanonmat för oss opade

Ingen dumping. Bara härligt välmående efter en halv portion. Ska mumsa i mig resten ikväll.

onsdag 22 maj 2013

Sprang för första gången på 30 år idag

Det gick ju hur bra som helst på löpbandet på gymmet. Undrar just om det lät som en elefant eftersom jag hade musik i lurarna. Skit samma! Duktig kände jag mig.

INGEN ska behöva tappa hår

Det klagas mycket och jag har läst i bloggar att många GBP-opade tappar så mycket hår att de blivit tunnhåriga.

Jag skrämdes lite av det innan operationen så jag började redan då att äta Priorin och har verkligen ALDRIG tappat så LITE hår.

Dagens tips för att behålla kallufsen är alltså: Käka PRIORIN varje dag. Finns på Apotea.se :)

God morgon followers

Bjuder på en psyko träningsbild à mig.

Ting

tisdag 21 maj 2013

Den var god den

Och nästan inga kalorier. Dessutom massa vitaminer. Passade bra efter 1,5 timme på gymmet och 30 min powerwalk i regnet :)

Äntligen vikt under 80 kg

Det var läääänge sen. Underbart!

måndag 20 maj 2013

Har varit usel på bloggen

Det händer mycket i mitt liv just nu och jag har haft fullt upp med aktiviteter. Maten går ok men borde få i mig mer än jag får. Har så svårt med kött och korv och sånt. Trist men det får väl vara så då.

I morgon ska jag träffa en instruktör på gymmet så nu jäklar ska jag börja träna. Känner mig inte lika motiverad idag som när jag köpte kortet förra veckan.

Nu är det så här: åtalet, magen och typ allt hänger. Ska verkligen försöka slimma till det som går. Även om jag mår bra så är jag inte vacker naken. Skrämmer väl skiten ur den man sim får äran att se skiten. Nej nu får det vara nog med lathet.

Ting!

onsdag 15 maj 2013

Thank you Fazer

Har hittat ett mörkt surdegsbröd från Fazer som funkar toppen. Det är ett mjukt och saftigt bröd. Jippi ingen dumping

söndag 12 maj 2013

Semestern var ljuvlig

Trodde jag hade gått upp i vikt pga alla drinkar och skit man sölade i sig på kvällarna men jag hade gått ner. Dock 3 hekto men det kändes great. Vilken matskola för gbp- opade det var med all inklusive. Galet bra för framtiden. Har hittat massor som funkar och inte funkar. Så ett tips från mig om du är relativt nyopererad och ska på semester. Kör all inklusive för 17.
Tjing

måndag 6 maj 2013

All inklusive is the shit för gbp- opererade

Man kan prova allt och det har jag gjort med besked kan jag lova. Kanon att kunna testa sig fram. Puss på er.. Vilken kanonresa jag haft. I morgon drar vi homeover.